Συναρμολόγηση Κουζίνας

Γιατί όμως Εμάς για τη Συναρμολόγηση της κουζίνας σας

Έχετε μόλις μετακομίσει και ανυπομονείτε να φτιάξετε το πρώτο σας γεύμα στην καινούρια κουζίνα. Το μόνο που αντικρύζετε όμως είναι ένα σωρό συσκευασίες με τις ηλεκτρικές σας συσκευές, τα έπιπλα κουζίνας, το τραπέζι και τις καρέκλες σας. Φυσικά ο δρόμος μέχρι να σερβίρετε το αγαπημένο σας φαγητό σας φαίνεται βουνό. Ποιος όμως θα μπορούσε να σας λύσει τα χέρια σε μία τέτοια περίπτωση; H e-sinarmologisi με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται γρήγορα κοντά σας ώστε
να σας προσφέρει της υπηρεσίες που χρειάζεστε για τη συναρμολόγηση της κουζίνας σας. Αυτό περιλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση όλων των επίπλων τηης κουζίνας, την τοποθέτηση του νέου πάγκου εργασίας, καθώς και τη σύνδεση πλυντηρίου πιάτων και ηλεκτρικών συσκευών.

Συναρμολόγηση σε κουζίνα

Οι υπηρεσίες συναρμολόγησης κουζίνας και η πολυετή πείρα μας είναι αυτά που χρειάζεστε για να βρείτε τη λύση που αναζητάτε! Κοντά σας από το 2003 με πάνω από 20000 ευχαριστημένους πελάτες!

Έμπειρο προσωπικό για τη συναρμολόγηση της κουζίνας σας

Με μια ομάδα από έμπειρους ξυλουργούς και ηλεκτρολόγους, ασχολούνται με την εγκατάσταση της κουζίνας και των επίπλων της, επαγγελματικά και γρήγορα. Η δουλειά μας τελειώνει μόνο όταν ανάβουν όλες οι λάμπες, η κουζίνα λειτουργεί, τα ντουλάπια ανοιγοκλείνουν, οι κουρτίνες είναι στη θέση τους και εσείς είστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η e-sinarmologisi είναι μια εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών και δεν έχει καμία σχέση ή συσχέτιση με οποιονδήποτε κατασκευαστή ή λιανοπωλητή που αναφέρεται στον ιστότοπό μας. Είμαστε ένας πάροχος υπηρεσιών για τη συναρμολόγηση και εγκατάσταση επίπλων, γενικών εμπορευμάτων και εξειδικευμένων προϊόντων για οικιακούς και εμπορικούς πελάτες. Η e-sinarmologisi προσφέρει μια γενική εγγύηση που καλύπτει την ποιότητα κατασκευής μας στις εργασίες συναρμολόγησης και εγκατάστασης αλλά δεν καλύπτει τα ίδια τα εμπορεύματα.

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής

Οι Συνεργασίες μας